JOHIIII!!!

Taalla sita sitten ollaan. Ulkona on ihan h**vetin kuuma ja sisalla kuumempi. Paitsi jos on ilmastointi paalla. Sitten on pahimmillaan aika kylma. Kirjoittelen hostellin tietokoneella jossa ei oo ''n pisteit' (enka muista niitten alt-koodeja, enka jaksais saataa vaikka muistaisinki), ja valimerkit on vaarissa paikoissa.

Aamulla saapuessa lentokapteeni sanoi etta ilma alkaa vahitellen lampiamaan. Ulkona oli lamminta 29 astetta. En oo palanut. Viela. Mutta holvasinkin hulluna aurinkovoidetta ja hohdin ulkona kuin itse Narnian paapahis Valkoinen Velho.

Kuveja en oo kerenny viela ottamaan. Olis kovasti tehnyt mieli ottaa lentsikassa ennen Hong Kongiin laskeutumista kun pilvet naytti ihan hattaralta. Siis pilvenhattaralta :D Eikun siis silta mita saa tivolista ja huvipuistoista. Huomenna ajattelin lahtea kuvailemaan vahan, oli hienoja kukkia ja australialainen harvinainen elain: LINTU! - Ja siis mita ihmetta: PALMUJA! - ULKONA!

Tanaan kaytiin hostel-huonetoverien kanssa kapsimassa tuolla kaupunnilla ja ihmettelemassa. Raha on muovia ja nayttaa ihan joltain perhelautapelirahalta. Brisbane (lausutaan "brisbn", ei "brisbein") on iso ja aanimaisema on ihan erilainen, ja autot ajaa vaaralla puolella tieta. Liikennevaloaani on semmonen ihme vinkaisu. Kaupunkilaisten strine ei oo ihan yhta paha kuin Steve Irwinin, joten sita kestaa jopa kuunnella, ja siita saa selvaa, which is nice. Ja yhden tien varressa oli mainos: "Free Didgeridoo Lessons mon-wed-fri". Sinne siis heti hulluna tuuttaamaan! Tai ehkei sittenkaan, heh. Ehka joskus kun ehtii. Joka paikassa rakennetaan hulluna, ja pilvenpiirtajia varten tarttee sitten saman kaliiberin nosturitkin. Ei hyva. Pitanee yrittaa vaan olla tahyilematta taivaalle kovin paljoa. Raksamiesten kyparissa on hienot lierit.

Hong Kongissa oli vahan liiankin hauskaa kun vasytti niin paljon. Ihmiset puhui hauskasti ja tavarat oli nimetty hauskasti. Ja aasialaisten ravintoloitten perinteiset muoviset malliannokset on aina yhta hauskoja. Viela hauskempia livena. Sielta tarkempaa raporttia sitten varmaan joulukuussa. Lentokentallakin voi siis olla hauskaa!

Nyt muuten rupes sitten satamaan. Ja kovaa sataa muuten. Hyva vaan, kun taalla pitaa vahan varoa tuota veden kanssa lotraamista, kun on ollut kuivaa jo varsin pitkaan. Ei olis nakojaan tarttenutkaan kayda suihkussa asken, mutta mistapa sita voi tietaa kun ei oo sammakkomiesta :(

Just tahan hetkeen en nyt ehdi oikeen mitaan muuta kerrottavaa. Pitaa viela mailata kotijoukoille kun lupasin, ja netticredit loppuu vajaan vartin paasta.