Nyt on sitten yliopistokin nahty. Hervottoman iso ja tosi kaunis paikka kylla. Paarakennukset on tosi kaunista hiekkakivea ja keskella kampusta on iso sisapiha (?) tai semmonen. Ja opin, etta mita et kampukselta saa, sita et tarvi (paitsi kenkia!). Siella on opiskeluun liittyvien juttujen lisaksi kahviloita, ravintoloita, bar & bistro / klubi, kampaamo, polkupyoraliike, apteekki, matkatoimisto, lahjatavaraliike, hammaslaakarin vastaanotto, elokuvateatteri, ja varmaan miljoona muuta asiaa, joita en tanaan viela huomannut. Kenkakauppa vaan puuttuu :D Tosin ehka sekin on jossakin nurkan takana, ja apteekista sai varvassandaaleita pahimpaan nälkään. Kuvassa on kampuksen päärakennus, tai ainakin yksi niistä.

4293186_8b5ca268f8.jpg


Kavin hakemassa opiskelijakorttini, kuvakaan ei mennyt ihan taysin pilalle. Silla paase puoleen hintaan kaupungin julkisissa kulkuvalineissa ja silleen, mutta ei kaukoliikenteessa, jota varten pitaa hankkia kansainvalinen opiskelijakortti. Kaupungin sisaisen bussiliikenteen perushintakin on halvempi kuin missaan pain Suomea, joten opiskelijahinta on ihan naurettavan halpa. Tai ainakin silta tuntuu nyt. Hitusen hankala arvioida kun bussilipun hinta riippuu siita kuinka pitkan matkan ajaa. Siis myos kaupungin sisaisessa liikenteessa.

Ois kiva saada jo vahan kuviakin naytille, mutta tama hostellin high speed internet on kylla kaikkea muuta kuin high speed, joten en taida ees yrittaa.

Alkaa taas credit loppumaan, joten pitaa tarkistaa mailit ja ehka hakea viela jotain asuntovaihtoehtoja. Terveisia tutuille ja silleen.