Varasin retken sademetsään pääsiäisviikonlopuksi. Tämän firman mainoslehdykkäinen on pyörinyt täällä meidän pöydillä useamman viikon ja täällä aiemmin asustanut saksalainen tyttö muistaakseni kehui sitä kovasti. Päätin siis, että sademetsään pitää päästä. Ja kyllähän se täällä kuuluu asiaan vähän.

Ohjelmassa on sekä Springbrookin että Lamingtonin kansallispuistot ja vaellusta ja näköaloja ja uikkarointia ja vesiputouksia ja telttailua ja ruokaa ja kiiltomatoja ja kaikkea. Ryhmäkoot pidetään kuulemma pieninä (max muistaakseni 21), joten siitä pitäis jopa saada jotain irti, noin yleistiedonkin kannalta. Ja bussi hakee lähestulkoon kaikista Brisbanen hostelleista ja hotelleista, kun vain kertoo missä on odottamassa. Itse valitsin yllättäen lähimpänä kotia olevan hostellin. Tästä kävelee ehkä puoli tuntia sinne.

Siellä toivottavasti näkyy sitten wildlifea vähän normaalimmassa ympäristössä (toisin kuin Lone Pinen aitaukset ja häkit). Ja toivottavasti en tallo taipaanin tai death adderin tai minkään muunkaan ilkimyksen päälle. Onneksi mulla ei oo mitään ongelmia käärmeitten ja hämppien ja muitten myrkyllisten elukoitten kanssa :| Järkeilen sen niin, että on sieltä muutkin hengissä selvinneet kotiin. Mutta minun tuurilla...

Nyt vain pitäis asennoitua, että sinne ollaan oikeasti lähdössä ylihuomenna klo 7:00 aamulla. Ja pitäis hankkia hyönteismyrkkyä ja pestä pyykkiä ja ladata kamera ja tehdä kaikenlaisia valmisteluja. Repun ostin jo alkuviikosta, kun en tajunnut ottaa moista mukaan Suomesta. Makuupussin saa onneksi lainaan Bushwackeriltä. Onneksi aikaiset aamuherätykset on täällä paljon helpompia kuin Suomessa, kun aurinko nousee niin aikaisin. Brisbaneen tullaan takaisin sunnuntai-iltana muistaakseni kuuden tai kahdeksan aikaan.

Jänskättää. :)


Alla vielä mainosselostus kierroksesta.



~~~~


Rainforest Jungle Camp
Departs Mon, Thurs, Sat

Includes


The best way to discover and explore the World Heritage Lamington and Springbrook National Park, is our two day one night Jungle Camp!
Spend one night in the rainforest of Lamington national park. What Creatures venture out at night? With torch in hand see the nocturnal wildlife not seen during the day! The essence of a good camp is the campfire!
Our first days activity, we explore the best of Lamington National Park. Three great walks that feature different Habitats, caves, 1000 year old trees, magnificent views. 
Day two is visiting Springbrook National Park. Today is waterfalls, waterfalls and more waterfalls! We visit Natural Arch and cave, do a two hour walk around the Twin Falls circuit, walk under  waterfalls, visit the BEST OF ALL LOOKOUT and check out some glow worms in a glow worm cave.
Two days and one night packed of mystery and insight to the WORLD HERITAGE - CENTRAL EASTERN RAINFOREST RESERVES. 

Tour includes all meals, National Park Fees, Bush Camp Accommodation, experienced guide!