Ihan karmee koulustressi päällä. Täällä pitää oikeesti pitää deadlineista kiinni tai arvosana kärsii! Huomenna on yhden käsittämättömän suurpiirteisen ja hankalan tehtävän dedis, ja lisäksi pitäis nyt parin viikon sisään oksentaa jostain 2 esseetä, joissa molemmissa pitää käyttää väh. kymmentä (10) lähdeteosta.

EI MUN PROSEMINAARISSAKAAN OLLU KYMMENTÄ ERI LÄHDETEOSTA!!

Lisäksi jo aiemmin mainitsemani rakas toverini DM3200 vaan tekee kaiken liian hankalaksi. Tänään opetettiin asiat, jotka olis pitäny opettaa jo monta viikkoa sitten, kun opettajallakin meni yli 2 viikkoa sen laitteen tajuamiseen. Se on oikeasti historian epäloogisin sokkelo, jolle pitää vääntää kaikki rautalangasta mahdollisimman monimutkaisina kiekuroina. Älkää ostako sitä. Se on halpa, ja manuaali on huono ja liian suurpiirteinen. Tahdon analogiajan takaisin! Ei tommosta pöytää voi opettaa yhden kurssin aikana kellekkään. Siihen tarttis koko vuoden, ellei jopa kaks. Onhan se monipuolinen ja joustava ja plääplöö ja tippadai, mutta WÄÄÄGGGGHHHHHHH.     "'En silti lannistu', sen sanon ja silti lannistun."
Ja mistä h***etistä minä taion oikeita muusikoita mun harjotustöihin? MINUN sosiaalisilla taidoillani? Lentäkää tänne, oi rakkaat toverit!

No, mutta huhti-toukokuun vaihteen jälkeen pitäis helpottaa. Toivottavasti. Pitäis nyt vaan ehkä alkaa varaileen lentoja, jos aion käydä jossain kauempana kesälomalla. Tai siis talvilomahan se täällä on, mutta on kummallista puhua talvesta kesäkuussa. Mennäkö Uuteen Seelantiin, vaiko eikö? Ehkä pitäis mennä, ja tuhlata rahat ja kärsiä sitten kun en pääsekään mihinkään muualle, heh.

Dirlandaa vaan ja silleen!