Pitäisi vaihtaa blogin osoite nzjohii.vuodatus.netiksi seuraavaksi viikoksi. En vaihda. Mutta Uuteen Seelantiin ollaan menossa huomenna, ja noin 12 tunnin päästä pitäisi olla koneen perillä. Niin ne suunnitelmat muuttuu, alunperin ei ollut aikomustakaan lähteä Ozista pois, nyt ei malta oottaa että pääsee vähän kylmempään ilmastoon.

Reissuraporttia seuraa sitten joskus. Ennakkosuunnitelmissa on ehkä vuokrata polkupyörä, jos mahdollista, ja ehkä käydä päiväretkellä vähän Christchurchin ulkopuolellakin. Maisemat pitäis ainakin olla komeat. Kaikki australialaiset, jotka siellä on käyneet ja siitä mulle kertoneet, ovat sanoneet, että eteläsaaren pitäisi olla kahdesta se kauniimpi.

Koulustressi on nyt ohi toistaiseksi, ja pitäis reissata vähän. Cairns on ehkä suunnitelmissa, tosin ex-kämppikseni lupasi ilmaisen yösijan Sydneyssä ja kovasti houkutteli kyläilemään. Cairnsissa houkuttelisi kyllä riuttasnorklaus kovasti, mutta muuten se on kai aika turistirysäjunttikaupunki. Sydney taas on sen verran iso, että turismi ei välttämättä edes niin paljoa haittaa - varsinkaan jos on tarkoituksena tenuttaa Manlyssä Andrean kanssa koko reissun ajan! Lisäksi Sydney on talvisaikaan kai vähän off season, toisin kuin Cairns, jonka ilmasto on talvisaikaan ehkä jopa suht siedettävä.

No juu. Kun osais päättää, niin päättäisin. Hankalaa.