On taas jääny päivittelyt päivittelemättä. Kyllästyin kertaamaan Uuden-Seelannin reissua (tulee vaan ikävä), vaikka reissun ehkä hienoin päivä olis seuraavana ollut ohjelmassa, joten ne reissukuvat saa odottaa kunnes pääsen Suomeen. Tai no, kuvat on netissä, käykää kattomassa. Uudesta-Seelannista palattuani kävin ex-kämppikseni Tanjan kanssa Moreton Islandilla päiväretkellä. Vaellettiin ja oli nättiä ja kivaa (ja kuuma - siis Scorchio!-kuuma), siitäkin on kuvia netissä.

Parin viikon päästä lentelen Sydneyhin muutamaksi päiväksi. Pitää kuulemma esitellä kaupunkia (jossa en ole koskaan ennen käynyt) turisteille - koska olenhan lähestulkoon paikallinen! Anu-sisko ja Minna-serkku saapuvat mulle kavereiksi pariksi viikoksi. Kattotaan minkälaista kuvasatoa sieltä irtoaa. Oon ollu vähän varovaisempi tuon kamerani kanssa, kun alkaa koneen muisti loppumaan kesken. Toukokuun kuvat hävisivät ikuisiksi ajoiksi, hiphei. Muutama otos on netissä, mutta enpä minä toukokuussa niin kovin hurjan paljoa ehtinyt kuvailemaankaan muistaakseni, kun pitis stressata elämästä ja opiskelusta ja ihmisistä. Buddhan synttärit on isoin menetys.

Sydneyssä mulla ei oikeestaan oo mitään hajua, mitä haluaisin tehdä. Blue Mountainsilla haluaisin käydä vaeltelemassa, mutta en oo ihan varma haluanko mitään opastettua kierrosta kuten vieraani. Mieluummin menisin omin päin funnelwebin suuhun.

Huomasin, että uusseelantilaisissa yliopistoissa olis etnomusikologeille töitä! Suosittelen.