"Ota viesti vastaan, jo kaukomaa kutsuu!"

Varasin siis eilen lentoja ja vähän majoitustakin. Marraskuun 15. päivä lennän Brisbanesta Cairnsiin Pohjois-Queenslandiin, jossa ajattelin pyöriskellä muutaman päivän, ja käydä vilkaisemassa sitä Isoa valliriuttaa, nyt kun se vielä on edes jokseenkin esittelykuntoinen. Lisäksi voisin käydä vuorilla jossain. Cairnsista lennän 20. päivä marraskuuta Victorian osavaltion pääkaupunkiin, ja Australian toiseksi suurimpaan kaupunkiin Melbourneen, jossa pyöriskelen sitten 6-7 päivää. Melbournessa (tai Melbournesta) haluaisin käydä ajelemassa Great Ocean Roadia pitkin, ja otattaa itsestäni kuvan ACDC Lanella (voiko olla mitään siistimpää koko maailmassa?). Myös viinitiloja vois käydä ehkä kiertämässä, heh. Kaikki on kiinni rahasta. Paluumatkaa Brisbaneen en ole vielä varannut. Haaveissa siintää tosiaan (piiitkä) junamatka, ja päivän-parin pysähdys Sydneyssä.

Majoitus on varattu Cairnsista YHA Australian ylläpitämästä hostellista. Melbournen majoituksia en ole vielä varannut, kun saattaa olla, että pääsen punkkaamaan kaverinkaverin luo ainakin pariksi yöksi. Se olis kyllä enemmän kuin hyvä juttu. Ainakin se ihminen lupasi näyttää mulle paikkoja siellä.

Takaisin Brisbanessa olisi tarkoitus olla viimeistään 28.-29.11. Sitten on pari viikkoa aikaa leikkiä turistia täällä, (jos rahaa on vielä jäljellä turneen jälkeen, niin haaveissa siintää Fraser Island). Siinä ajassa pitäisi sitten myös ehtiä hoitamaan byrokratiajutut kuntoon ja paketit postiin, hankkiutua eroon ylimääräisestä tavarasta jota en aio kantaa Suomeen, ja koittaa viettää mahdollisimman paljon aikaa kavereitten kanssa.

Ressaa tämä lähteminen ja loppuminen.