Ihmettely jatkuu. Tämä viikko on nyt ollut sitä ns. Orientation-hässäkkää. UQ Sport esittäytyi maanantaina ja ei voi kuin ihmetellä tätä suuren maailman menoa. Kaikki ulkkikset on siis automaattisesti UQ Sportin jäseniä, mitä ehkä ois ihan fiksua hyödyntää. Ainoa ongelma on ettei ihan oikeesti tiiä mihin menis ja mitä tekis. UQ Sportin iskulause "Spoilt for Choice" tuntuu pitävän paikkansa. Muistan ne tuskaiset hetket kun oon selaillut Atalpan neljän sivun esitelehtistä ja miettinyt menenkö mieluummin paini- vai painonnostotunneille (joita kumpaakaan ei muistaakseni oo edes tarjolla).

Noh UQ Sport tarjoaa HITUSEN enemmän. Löytyy piirustusta, steppiä (siis tap dance -steppiä), joogaa, pilatesta, laskuvarjohyppyä, ammuntaa, laitesukellusta, uintia, maalausta, tennistä, kuntosalia, bodypumppia, Feldenkrais-menetelmää, syvänmerenkalastusta (!), hierontaa, pole dancingiä (!), jalkapalloa, käsipalloa, sulkapalloa, lentopalloa, koripalloa, palloa, rugbyä, krikettiä, lisää jalkapalloa, laskettelua, ratsastusta, pikakurssi viinien maailmaan (winery appreciation), balettia, itämaista tanssia, jazztanssia, capoeiraa, tae kwon doa, taijiä, salsaa, polynesialaista tanssia, tangoa, nyrkkeilyä, potkunyrkkeilyä, itsepuolustusta, japanilaista miekkailua, miekkailua, afrikkalaista rummutusta, pyöränhuoltoa, golfia, squashia, soutua, ja varmaan puolet jäi vielä mainitsemattakin.

Noh ehkä tämä vielä tästä selviää. Johonkin aattelin joka tapauksessa mennä, jos vaan pääsen.

Tänään on Market Day yliopistolla, joka on kai paikallinen versio Tampereen yliopiston Aatemarkkinoista. Kaiken maailman harrastus- ja opiskelijajärjestöt ja aatteelliset tahot esittäytyy (tosin eräs tietty hippikommariryhmä on ottanut aggressiivisen varaslähdön jo maanantaina). Täällä on jotain 150 eri kerhoa ja tahoa suklaan ystävistä amnestyyn ja lammas..öh..paimeniin, ja kaikkiin pitäis tietenkin liittyä tottakai.

Muuten ei saa kavereita ja VIETTÄÄ KOKO LOPPUELÄMÄNSÄ YKSIN.

Ahistaa jo valmiiksi koko lobbaaminen, mutta menen silti koska en halua viettää koko loppuelämääni yksin ja ystävittä (onko tuo edes oikea sana?) Lisäksi sieltä saa luultavasti ihan hulluna ilmaista kamaa.

Ainiin yliopiston palveluista vielä: kaiken aiemmin mainitun lisäksi kampuksella on myös viinakauppa.